- Asitlik Oranı: En Çok % 0,7
- Taş Baskı yumuşak ve kendine özgü hoş kokulu bir tada sahiptir bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, Edremit Avcılar, Çamlıbel, Narlı, Babakale bölgesinin sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 22-22 °C'de 'Geleneksel Taş Baskı Soğuk Sıkım' yöntemiyle işlenmesi ile elde edilir.
- Zeytinler, en doğal haliyle Taş Değirmenlerde ezilerek hamur haline getirilir ve preslerde sıkılarak saf zeytinyağı ayrıştırılır. Soğuk sıkım olması vitamin ve mineral kaybı yaşanmamasını sağlar.
- Kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz dahil, zeytinyağlı yapacağınız bütün yemeklerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz lezzetli bir zeytinyağıdır.
- Kahvaltıda doğal kekik ve çeşitli baharatlarla birlikte mükemmel bir lezzet oluşturur.
- Zeytinyağının hoş kokusunu tadını ve yumuşaklığını hissetmek isteyen müşterilerimiz için özenle ambalajlanmıştır.
5 °C'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli ispatıdır
Bu ürün için taksit yapılmamaktadır.