YENİ SEZON ...2024 yılına aittir.
Sizlere bu lezzetli yağı soğuk sıkım olarak hazırladık. Çok lezzetli olduğu için alışkanlık yaratabilir. Asitlik Oranı: En Çok % 0,7 dir. Tadı yumuşak ve kendine özgü hoş kokulu bir
tada sahiptir bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, Edremit Avcılar, Çamlıbel, Narlı, Babakale ,Ayvalık, bölgesinin sızma zeytinyağına
en elverişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 20-22 °C'de 'Geleneksel Soğuk Sıkım' yöntemiyle işlenmesi ile elde edilir. Zeytinler, en doğal haliyle En modern kontini
fabrikalarda hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak hamur haline getirilir ve sıkılarak saf zeytinyağı ayrıştırılır. Soğuk Sıkım olması vitamin ve mineral kaybı yaşanmamasını
sağlar. Kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz dahil, zeytinyağlı yapacağınız bütün yemeklerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz lezzetli bir zeytinyağıdır. Kahvaltıda doğal kekik ve
çeşitli baharatlarla birlikte mükemmel bir lezzet oluşturur. Zeytinyağının hoş kokusunu tadını ve yumuşaklığını hissetmek isteyen müşterilerimiz için özenle ambalajlanmıştır. 5
°C'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli ispatıdır